tiistai 1. kesäkuuta 2010

Jos vielä yksi kukkapenkki...



Joo, ei pitänyt enää noita penkkejä tehdä mutta kun kerran tilaa oli ja miehessä vähän voimia tallella niin aloitinpa sitten yhden kukkapenkin väsäämisen.

Oli pikkuisen kovaa maata ja ruohikko oli jo ehtinyt vallatta aika paljon tuota alaa johonka penkkiä aloin kääntämään, pelkästään ruohojen ja rikkaruohojen kanssa meni puolipäivää ja niitä tuli vähän alle 30 ämpäriä jotka sitten kannoin palstan toiseen päähän ja aloin täyttämään yhtä traktorin renkaan jälkeä, siihen pitäisi varmaan multaa vielä lisätä päälle, en tiedä..

Hiekkaa kannoin 10 ämpäriä tuohon uuten penkkiin mutta edelleenkin saan sitä siihen kantaa lisää että saan mullan paremmaksi, mutta noi on sitten huomisen tai ylihuomisen juttuja.

Mietin tänään kun hiki päässä tuota penkkiä kaivoin että on se hyvä että tein palstan toiseen päähänkin aidan koska se voi olla että olisin jatkanut matkaa siitä eteenpäin ja tehnyt taas vain yhden penkin lisää ja sitten taas yhden ja yhden jne. tilaa edessäpäin olisi vielä noin 50 metriä, mutta annetaan olla...



Se mikä on mukavaa tuolla pellolla, siellä ei tarvitse olla ikinä yksin, tämmöinen kaveri oli minulla seurana tänään ja kun hän oli oikein ystävällinen ja rauhallinen niin näpsäsin hänestä oikein "passikuvan".

Hieman on väsy olo mutta eiköhän tuo olo parane kun nukkuu kunnon unet.

TIMPPA

1 kommentti:

  1. Tuo kuulostaa niin tutulta, tuo suuruudenhulluus! Aina on saatava lisää, tekee mieli ostaa uusia taimia... Omalla pihalla, oman talon ympärillä ei tosin ole nuin kiire kun muutakin puuhaa riittää. Kukkapenkit eivät valmistu ihan tuolla vauhdilla. Varo ettei tule kisaväsymys!

    VastaaPoista