lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kiviä, paljon kiviä...



Siis paljon tarvitsen lisää kiviä että saan tuosta uun muotoisesta penkistä semmoisen kun olen sen ajatellut eli reunat tulee laitettua kivistä, kunhan niitä vain jostakin löydän lisää, nyt niitä on uponnut tuohon hommaan noin 10 ämpäriä ja ainakin saman verran tarvii lisää, tuota kun rakentelin niin tuli mieleen Tuntematon Sotilas ja Rokan Antti: et sie luule ukko perk*** et mie kivä siun polkuis viereen laittelen
aika vapaasti lainattuna.




Tyttö halusi omaan laatikkoon pelkästään punaista kukkaa ja niitähän sitten haettiin, tai siis vaimo haki ja tyttö ne itse sinne maaha laitteli, ja kyllä noita kelpaa katsella.




Minä kaivoin eilen uuden "kaivon" ja tein siihen pienen reunuksen että kukaan ei ihan suoraan sinne kävele, syvyyttä kun on noin 1,5 metriä niin siinä kastuu kyllä jo aikas paljon muutakin kuin polviin asti.

En tiedä että minkälainen suoja siihen olisi pitänyt laittaa, vaimo otti eilen sieltä vettä ja sitten kuului semmoinen PLUM`S ja vaimo tokaisi että se oli muuten sitten kännykkä, no Nokialainenhan sinne kuoppaan sitten pulahti ja luulen että älypuhelimest tehtiin tuolla uittamisella älytönpuhelin, en tiedä, täytyy kokeilla parin päivän päästä että toimiiko uimataidoton mutta hyvän sukellustaidon omaava Nokialainen, en usko mutta se mikä oli aika ihme kun se sieltä kuopasta ylös saatiin niin siinä oli vielä virrat päällä.

Ajttelin että laitan varoituskyltin kuopan eteen jossa kiellän kännykän uittamisen, toimisikohan tuo...



Oli minulla taas aikaa ottaa muutama kuva noista naapureistakin ja tämmöinenkin öttiäinen siellä meitä vahtii, pellolla on niin paljon kuvaus kohteita että olen mennyt jo sekaisin ja välillä en oikein tiedä mitä kuvaisin.

Lapsilla alkoi kauan odotettu kesäloma ja toivottavasti saab heistä pellolle apujoukkoja mm. kivien etsimiseen ja rikkaruohojen kitkemiseen, uskon ainakin saavan ja myös toivon.

TIMPPA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti